Cine este aliatul tău în călătoria spre un Brand de Angajator autentic?

Descoperă soluțiile noastre Employer Branding, Analytics, Jobbing, Salary Report și LinkedIn Learning create să sprijine strategia ta de recrutare.

Totul începe aici cu un Cont de Angajator.

sau
Header

Cum susține Employer Branding eforturile tale

72%
dintre liderii în recrutare din întreaga lume susțin că strategia de employer branding are un impact major asupra procesului de recutare
88%
dintre persoanale aflate în căutarea unui job evaluează brandul de angajator al unei organizații înainte de a aplica
76%
dintre candidați vor să afle mai multe despre cultura organizațională și valorile companiei înainte de a accepta o ofertă de job
Ionut Banulescu

Contactează-ne pentru a obține o ofertă personalizată!

Get Started

Explorează beneficiile gratuite ale Contului de Angajator

Funcția de Răspuns: Implică-te în community management răspunzând la recenzii.
Notificare recenzii: Răspunde prompt la fiecare feedback primit de la utilizatori.
Rămâi conectat: Primești informații, ultimele noutăți și trenduri din industrie prin Newsletterul nostru pentru HR.
Susține transparența: Alătură-te comunității Undelucram.ro și fii una dintre companiile care promovează transparența în piața muncii.

De ce să fii parte din
comunitatea
Undelucram.ro?

Suntem cea mai mare comunitate a angajaților din România, dedicată transparentizării pieței forței de muncă.

comunitate

Prin Undelucram.ro îți poți construi un brand de angajator solid și măsurabil, luând decizii bazate pe date extrase din evaluări reale scrise de angajați.

Instrumentul nostru de benchmarking salarial se bazează pe salarii reale din piața muncii, validate de angajați.

Candidații pe care îi recrutezi sunt bine informați, fiindcă au citit deja evaluări despre compania ta.

transparență

Soluțiile noastre pentru HR sunt 360°: de la atragerea candidaților bine informați la implicarea și reținerea actualilor angajați.

+1 mil.
utilizatori înregistrați
+2 mil.
vizualizări de pagină lunar
+200
parteneriate cu angajatorii
+5 mil.
vizitatori anuali

E timpul să ne unim eforturile pentru a crea un
Brand de Angajator Autentic!

Bucură-te de puterea instrumentelor Undelucram.ro.

Hai să discutăm despre Employer Branding și Recrutare!

Testimoniale

Ne bucurăm de fiecare dată când avem șansa de a ne mândri cu ceea ce facem noi, colegii de la BCR. Și este cu atât mai frumos când ai un loc unde oamenii de pretutindeni pot intra să citească mărturiile colegilor din BCR și să afle direct de la sursă cum este mediul nostru de lucru și cu ce ne mândrim. Undelucram.ro ne-a ajutat să comunicăm mai ușor cu toți candidații.

Maria Georgiana Olaru - BCR - Banca Comerciala Romana SA

Specialist Employer Branding
Maria Georgiana Olaru - BCR - Banca Comerciala Romana SA
UL has contributed to raising awareness and attractiveness of the EY employer brand to a wider audience, share our culture and our value proposition, as well as promote our colleagues’ and collaborators’ impressions and opinions on EY Romania.

At EY, we see ourselves as builders of a better working world and, in many respects, UL shares a similar vision in the Romanian labor market. They strive to accurately depict and assess Romanian employers, as well as push for transparency and change.

Monica Georgescu - EY Romania

Employer Branding & Internal Communication Coordinator
Monica Georgescu - EY Romania

Contactează-ne pentru soluții personalizate!

Cristina.Ionescu@undelucram.ro

Ramona.Stefan@undelucram.ro
0766 485 557

Questions

FAQ

Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

Help