Află
Caută & aplică
Avansează
Dezvoltă
Elevate HR
Sfaturi de specialitate și informații relevante
Articole dedicate dezvoltării profesionale candidaților, oamenilor de HR și managerilor.
Direct de la profesioniști
Experiență transpusă în cuvinte oferită tuturor celor care-și doresc să crească din punct de vedere profesional.
În mod gratuit
Citește oricâte tips & tricks, când și unde vrei, fără să plătești. N-ai nevoie nici măcar de cont.
Cum ar fi dacă...
Cum ar fi dacă...
...ai putea să înveți în doar 3 minute pe zi lucruri necesare dezvoltării tale?
Investește-ți timpul în conținut de calitate.
Ai o experiență de lucru din care pot învăța și alții?
Spune-mi de la cine înveți ca să-ți spun cine ești
Conform psihologului Lev Vygotsky, dezvoltarea individului poate fi mai eficientă dacă acesta învață de la ”a more knowledgeable other” (cineva mai experimentat).
Vygotsky a dezvoltat mai pe larg această idee în teoria ZPD (zona proximei dezvoltări), pe care o definește a fi distanța dintre ceea ce pot învăța copiii individual și ceea ce pot să învețe în condiții de îndrumare de la adulți.
Iar aici intervenim noi.
Îți punem la dispoziție cei mai experimentați antrenori de dezvoltare personală și profesională pentru ca tu să excelezi în viață și carieră. Investește 3 minute pe zi și învață din sfaturile și informațiile oferite de specialiștii noștri.
Cu ce tip de informații te putem ajuta?
Articole și evenimente dedicate studenților
Citește mai multViață de student
Viața profesională poate fi un continuu paradox: încerci să te angajezi ca să acumulezi experiență, dar nimeni nu te angajează pentru că CV-ul tău arată că ești neexperimentat. Ca atare ți-am pregătit o selecție de articole care să de ajute să pui capăt acestui cerc vicios. În secțiunea dedicată studenților găsești informații despre motivație și vocație, despre internships și voluntariat, oportunități de joburi, resurse pentru CV și cum să excelezi la interviuri.
Articole și evenimente dedicate candidaților
Citește mai multCaută & aplică
Maratonul găsirii jobului potrivit este mai ușor când ai antrenori profesioniști. Te ajutăm să aplici informat: citește despre meserii, cum să-ți găsești pe bune jobul, informații despre interviu de la A la Z, cum și de ce să-ți negociezi salariul.
Articole și evenimente dedicate angajaților
Citește mai multAvansează
De ce să bați pasul pe loc când poți să-ți planifici cariera? Cu o misiune clară și un echilibru între toate activitățile pe care le faci, vei ajunge unde îți dorești.
Articole și evenimente dedicate managerilor
Citește mai multDezvoltă
Leaderships skills pe bune și despre cum managementul și leadershipul merg mână-n mână. Vorbim aici și despre comportamentul uman și cum etica trebuie să fie prezentă în orice acțiune întreprinsă de un om de conducere.
Articole și evenimente dedicate specialiștilor de HR
Citește mai multElevate HR
Absolut totul despre și pentru inima organizațiilor: oamenii de HR. De la legislație la metrici HR, de la organizarea forței de muncă la comportamentul uman, și mai ales, despre employee experience și employer branding.
Sondaj undelucram
Interviuri Undelucram
Piața muncii
articole despre dezvoltare personală și profesională
de profesioniști contributori
evaluări ale angajatorilor oferite în 2023
Prima comunitate de învățare colaborativă din România
Învață din experiența altora.
Ne bucurăm că ne-ai găsit! Cumlucram este prima comunitate de învățare colaborativă din România care oferă gratis tips&tricks despre provocările din piața muncii.
Oferă sfaturi pe bune
Oferă sfaturi pe bune
și ajută membrii comunității Cumlucram să aibă un parcurs profesional mai ușor și transparent.
Vreau să contribuiCele mai citite articole
Articolele sunt scrise de experți profesioniști în domeniul pe care-l reprezintă. Dacă vrei să faci parte și tu din această comunitate, dă-ne de veste.