Ai voce buna si dictie? Poti sa te angajezi comentator sportiv. VEZI CERINTE
Nu esti hotarat unde sa te angajezi? Daca ai o dictie buna si te exprimi cursiv in romana si engleza iti poti incerca sansele pe un post mai putin obisnuit din oferta de joburi disponibile in momentul de fata.
Postul de comentator sportiv este scos la concurs de Bet Arena Café, firma de pariuri sportive a lui Dinu Patriciu.
Ceea ce se cere de la viitorul angajat este sa asigure comentariile live si non-live ale curselor de cai, sa redea exact si in timp util informatiile despre curse si despre participanti.
Pe langa asigurarea suportului audio in limba romana, mai sunt cuprinse in fisa postului participarea la evenimentele companiei (evenimente, lansari), precum si interactiunea directa cu jocurile de noroc si competitiile sportive.
Conditiile de angajare pentru postul de comentator sportiv:
- Studii superioare (in domeniul jurnalismului reprezinta un avantaj);
- Cunoasterea obligatorie a limbii romane si engleze la nivel avansat, fara probleme de dictie;
- Cunostinte operare PC si navigare pe internet;
- Prezenta agreabila, sociabila, dinamica, cu atitudine pozitiva, persoana serioasa si punctuala;
- Buna organizare si prioritizare a task-urilor zilnice;
- Abilitati excelente de comunicare si fluenta in exprimare;
- Capacitate de reactie rapida si lucru sub presiune;
- Capacitatea de gandire rapida si de asimilare a informatiilor noi in domeniul curselor de cai.
Vezi anuntul de angajare aici.
Read all the articles about
About the craftsArticle written by:
What I read is worth it:
Comments
0 comments
Access your account and add your comment
About the crafts
Subscribe to the Newsletter
Read articles of interest from Undelucram.ro contributors