Oare ar fi utila o sectiune in care sa facem publice firmele care ne ameninta?
24.09.2013
0 min
Oare ar fi utila o sectiune in care sa facem publice firmele care ne ameninta continuu? Zilnic primim amenintari pentru a opri acest forum si credem ca deja am pierdut prea mult timp sa raspundem civilizat si profesionist acestor "cereri intemeiate". AVEM DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE!
Read all the articles about
No categoriesArticle written by:
What I read is worth it:
Comments
89 comments
Access your account and add your comment
Elis
28.10.2013
da, intr-adevar sunt diferente de nuanta (dpdv juridic). cei de acolo au realizat un articol ale carui reactii trebuiau monitorizate, ceea ce nu e cazul aici. deci problema rezolvata, nu va mai certati. plus ca vad in regulament ca acest site sta la dispozitie daca cineva reclama ceva. deci pot pur si simplu sterge ce nu e ok si gata ce mai atata tevatura cu libertatea asta de exprimare.
Taurus
28.10.2013
degeaba te informezi daca nu si intelegi despre ce e vorba :)))
@Mr. H
28.10.2013
Bai frate, nu am facut decat sa ma informez din mediul online de referinta in limba romana
lectura placuta!
lectura placuta!
Mr. H
27.10.2013
cred ca ar trebui sa-ti stearga mesajul instant ca aberezi la fel ca si ala care a lansat chestia asta cu exemplu ala CEDO.
deci ati auzit si voi ceva dar habar n-aveti despre ce e vorba si cum a fost articolul ala din estonia sau de unde mama masii era. bai frate. pe ce lume traiti? voi chiar nu vedeti diferenta? sa nu mai zic ca habar n-aveti de art. 365 pe 2002 si apoi de competentele CEDO.
jesus!
P.S. multi prosti au auzit si ei ca au dreptul la onoare si mai stiu eu ce si cred ca daca le zici ca nu-si fac bine treaba le-ai facut o insulta si gata calomnie gata CEDO. bai oamenilor, stiti ca pana la CEDO aveti de trecut 5 pasi maaaaari si laaaaaati. ia ziceti care e primu si al doilea?
jesus!
george
27.10.2013
Am inteles ca CEDO a luat o decizie intr-un proces prin care face ca astfe de situri sa raspunda in fata legii pentru continut in situatia in care acesta este calomnios. Nimic rau in a deschide o cale de atac salariatilor prigoniti de corporatie, dar cadrul in care se face pe acest site este neadecvat. Nimeni nu poate fi tras la raspundere, daca reclamatiile sunt nefondate, ma refer la postacii, doar situl.
Abia astept sa vad cum mi se va modera acest mesaj. :)
Abia astept sa vad cum mi se va modera acest mesaj. :)
Anonim
24.10.2013
Da, chiar va rugam. Asa am stii si noi de cine sa ne ferim. Va rugam. Si sa nu cedati presiunilor!!! Sunteti sansa noastra ! :)
K
24.10.2013
eu zic ca se tatoteaza terenu :))) vad ca topicul e despre daca ar fi indicat sau nu sa se publice lista asta nu ca or sa publice lista, dar se pare ca nu prea e de interes. lumea se uita tot unde au ei nevoie si interviuri. gresesc?
gelu
24.10.2013
asa cum ziceam, topicul e pus la pacaleala... acest site nu o sa aiba niciodata cojones sa publice lista respectiva...
gigi
22.10.2013
Intradevar articolul la care faci referire "....Mai multi cititori au scris comentarii jignitoare si amenintatoare..." In cazul acestui site nu poate fi vorba de asa ceva. Citesc de ceva vreme opinii si nu am intalnit NICIODATA "amenintari" sau "jigniri"
lol
18.10.2013
daca vreti sa stiti mai in detaliu asta cu CEDO uitati-va pe site-urile astea unde hotararea este relatata in detaliu si veti vedea ca nu se pupa cu ceea ce se intampla pe undelucram.ro.
mai mult, uitati-va la comentariile d-acolo ;)
mai mult, uitati-va la comentariile d-acolo ;)
No categories
Subscribe to the Newsletter
Read articles of interest from Undelucram.ro contributors