Oare ar fi utila o sectiune in care sa facem publice firmele care ne ameninta?

Oare ar fi utila o sectiune in care sa facem publice firmele care ne ameninta continuu? Zilnic primim amenintari pentru a opri acest forum si credem ca deja am pierdut prea mult timp sa raspundem civilizat si profesionist acestor "cereri intemeiate". AVEM DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE!
Read all the articles about
No categoriesArticle written by:
Comments
89 comments

Access your account and add your comment
Elis
Taurus
@Mr. H
lectura placuta!
Mr. H
deci ati auzit si voi ceva dar habar n-aveti despre ce e vorba si cum a fost articolul ala din estonia sau de unde mama masii era. bai frate. pe ce lume traiti? voi chiar nu vedeti diferenta? sa nu mai zic ca habar n-aveti de art. 365 pe 2002 si apoi de competentele CEDO.
jesus!
P.S. multi prosti au auzit si ei ca au dreptul la onoare si mai stiu eu ce si cred ca daca le zici ca nu-si fac bine treaba le-ai facut o insulta si gata calomnie gata CEDO. bai oamenilor, stiti ca pana la CEDO aveti de trecut 5 pasi maaaaari si laaaaaati. ia ziceti care e primu si al doilea?
george
Abia astept sa vad cum mi se va modera acest mesaj. :)
Anonim
K
gelu
gigi
lol
mai mult, uitati-va la comentariile d-acolo ;)
No categories
Subscribe to the Newsletter
Read articles of interest from Undelucram.ro contributors