Oare ar fi utila o sectiune in care sa facem publice firmele care ne ameninta?

24.09.2013
0 min
Oare ar fi utila o sectiune in care sa facem publice firmele care ne ameninta?

Oare ar fi utila o sectiune in care sa facem publice firmele care ne ameninta continuu? Zilnic primim amenintari pentru a opri acest forum si credem ca deja am pierdut prea mult timp sa raspundem civilizat si profesionist acestor "cereri intemeiate". AVEM DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE!

Read all the articles about

No categories

Article written by:

What I read is worth it:

How is your experience with your employer?

Add review

Create a Resume

Impress right away with a CV in an attractive format

Create CV

Comments

89 comments

51-60 from 89 results

04.10.2013

Este adevarat ce spui. Indoctrinarea se transmite prin viu grai, si cei tineri pot avea aceeasi mentalitate in proportie de 100%.

Ideea este ca aceasta se pierde in timp, deoarece nu se poate transmite peste tot in intregime (un lucru bun dat de mama natura), si incet, incet, se scapa, dar foarte, foarte greu. De aceea lucrurile trebuie accelerate, altfel sclavia va fi prezenta mult si bine, timp de generatii intregi.

Uitate la Cluj, 100,000+ studenti veniti si din alte tari (in special pt a studia medicina) din o populatie de ~300,000 de mii. La cati tineri sunt acolo, cu amestecare de mentalitati, influente vestice, si de aceea merge bine Cluj-ul.

Eu nu am auzit niciodata vre-o veste urata despre ei, numai de bine. Nu zic ca acolo nu e management defectuos, dar e mai putin fata de alte parti, si am vrut sa punctez cauza acestui fapt.

A

04.10.2013

@TheOne: bine punctat, dar lasa-ma ca si managerii care au varste de peste 30 ani, nu-s normali la capatana

04.10.2013

Tip pentru cei care vor sa isi caute de munca, si nu stiu cum sa selecteze compania: selectati companiile care au ca director executiv, unul de ~2x-3x de ani, cu altfel de mentalitate.

Majoritatea firmelor care au ca directori executivi oameni la 5x de ani cu mentalitate invechita, sunt firme cu management prost. Nu uitati ca totul pleaca de la cap. Daca capul pute, se impute tot, ca la peste.

Companiile acestea, conduse de astfel de oameni, ies in pierdere deoarece ei nu investesc in oameni, ci vor profituri imediate prin umblarea la salarii si beneficii. Oare de ce firmele care investesc in oameni, au profituri uriasi ? Un angajat fericit, va da un randament maxim, astfel creste profitul exponential.

Nu uitati ca efectul managementului prost influenteaza grav individul, si astfel si societatea, si totul se raspandeste pe plan mondial. Este efectul domino. Nu traim pe planete separate, ci pe aceeasi planeta.

Trebuie facut neparat ceva, altfel vor mai trece iarasi inca 20 de ani si tot degeaba. Daca se asteapta sa se modifice mentalitatea pe cale naturala, vor trebui 100 de ani ca sa fie cum trebuie, asadar nu mai apucam sa vedem tara pe care ne-o dorim. Avem puterea internetului, care inca este destul de liber si suntem toti interconectati la el + retelele de socializare, asadar vestea se poate raspandi cu o viteza imensa !

Nu uitati, studentii si proaspat absolventii sunt resursele de care au ei nevoie, asadar lovitii unde doar, la buzunar, selectati firmele, asa cum va selecteaza si ei la interviu, dupa cum vor ei, intr-un mod execrabil ! Nu va lasati manipulati de ei, ca nu au ce sa va faca, decat sa nu va angajeze, si tot ei vor pierde !!!

Livia

04.10.2013

proiectul asta asa cum e el e util si ar trebui sa continue.

Merry

04.10.2013

total de acord cu TheOne. cum ii prindem cum ii ardem, sau ne purtam ambele part (adica si noi si ei) civilizat (asta incluzand sa nu mai ameninte!). liked FB page.

04.10.2013

Da, sa fie publice firmele care ameninta in continuu.

Este important sa nu se publice mesajele, deoarece mie sa nu le foloseasca pentru a da in judecata "undelucram". Este foarte important sa avem grija sa nu stricam acest proiect, ci sa il folosim ca pe o arma in lupta contra companiilor. Trebuie sa le taiem craca, sa ii lovim acolo unde doare cel mai tare, la buzunar, le taiem resursele umane competente, si astfel le taiem profitul !

Sa afle toata lumea de cine sa se fereasca, si sa le aratam ca nu pot face ce vor ele, ci ceea ce este omenesc, legal, si firesc. Jos cu mentalitatea de balta, sclavie, si idiotenia lor !!!

Pentru a afla mai multa lume despre acest site, e bine sa dai mass pe yahoo, skype, facebook, vorbiti cu tinerii de la facultate, care la randul lor sa raspandeasca vestea.

Piramida lu Keops

04.10.2013

va da ti seama ca nici-o firma serioasa si cu tiglele pe casa nu isi permite sa ameninte sau sa dea in judecata un site mic (scuze undelucram, dar deocamdata asa e). lucrurile se vor invarti apoi ca un bulgare de zapada si vor avea de suferit mai mult decat ar putea ei castiga. orice se poate reproduce instant pe interent.

Maria

03.10.2013

Se zice paici ca ar fi cgs sau webhelp sincer nu cred pt ca ambele au nevoie de personal si nu cred ca si-ar permite lumea sa afle ca se lucreaza sub presiune. Deci tot firmele mici fac gat

Jennifer

03.10.2013

Nu inteleg, de ce ar fi cineva nemultumit ca se scrie despre firma lui? Doar este ceva normal sa-ti expui o parere asa cum o faci si despre un produs.

Imi scapa ceva oare?
Jenny

leonte

02.10.2013

cine are blog ar fi bine sa preia informatii de aici, nu se stie cum vor disparea, a se vedea siteu desprefirme. parerea mea. doar n-o sa inchida tot internetul

51-60 from 89 results

Subscribe to the Newsletter

Read articles of interest from Undelucram.ro contributors