Oare ar fi utila o sectiune in care sa facem publice firmele care ne ameninta?

24.09.2013
0 min
Oare ar fi utila o sectiune in care sa facem publice firmele care ne ameninta?

Oare ar fi utila o sectiune in care sa facem publice firmele care ne ameninta continuu? Zilnic primim amenintari pentru a opri acest forum si credem ca deja am pierdut prea mult timp sa raspundem civilizat si profesionist acestor "cereri intemeiate". AVEM DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE!

Read all the articles about

No categories

Article written by:

What I read is worth it:

How is your experience with your employer?

Add review

Create a Resume

Impress right away with a CV in an attractive format

Create CV

Comments

89 comments

71-80 from 89 results

m&m

30.09.2013

ia sa ma uit io la firmele pe care le urmaream si va spun eu ce si cum sta treaba :))

m&m

30.09.2013

bine v-am regasit, nu mai intrasem de mult pe site. chiar urmaream cam tot ce se petrece. deci ce mai e nou, cine va mai ameninta acum?

MM

30.09.2013

nu se poate asa ceva. patronii si managerii de firme ar trebui sa investeasca in angajati nu sa stea cu teama ca scriu ei pe forumuri. normal ca daca nu oferi conditii ei or sa scrie. si lasati-ma cu aia ca sunt exceptii aia care scriu, hai sa fim seriosi. HAI CU LISTA!

desigur

29.09.2013

Desigur. Inainte era desprefirme.ro si era plin de date pretioase. Din pacate nu mai e. Ati face un mare serviciu postand exact cu copy-paste public amenintarile primite. Poate asa nu isi vor mai lua teapa nici angajatii.

grecu cel viteaz

27.09.2013

@lucian: si eu cred la fel, ca e cineva care a luat proiecte, are nevoie de personal si fiind low-level cu angajatii, incearca sa ne fenteze. dati-ne numele firmei(firmelor) sa stim cu cine avem de-aface.

maria

27.09.2013

va sustin. Sigur sunt firme care angajeaza acum si le e frica ca nu mai vine lumea la interviuri. Persoanele care fac presiuni trebuie date afara iar la firme sa le dam cartonas rosu.

lucian

26.09.2013

Deci daca aflu ce firma / firme fac rahaturi d-astea cu mine au incurcat-o. Sincer banuiesc ca sunt firme care fac outsoorcing. Faceti lista publica!!!!!

German

25.09.2013

Un copy-paste al unui E-mail amenintator ar fi si mai bine sau o inregistrare audio, care poate fi urcata pe youtube ;)...Asa afla lumea, cum de fapt nu e nimic de unele firme

Alexandru

25.09.2013

cred ca acest forum nu este inca asa de cunoscut cum ar trebui, multi nici nu stiu de existenta lui (si includ si firme aici). cred ca d-aia unele firme vor sa profite acum cat mai pot ca e un site in crestere si pana nu ajunge foarte cunoscut sa-l elimine. sunt curios, spaga s-a incercat sa se dea ca sa se inchida? :D

r

25.09.2013

Bineinteles ca ar fi bine sa vedem ce firme apeleaza la presiuni si amenintari pt a ne feri...
Multumim ca exista situl!

71-80 from 89 results

Subscribe to the Newsletter

Read articles of interest from Undelucram.ro contributors