Bărbații si femeile preferă relațiile de muncă cu persoane de același sex

12.07.2017
0 min
Bărbații si femeile preferă relațiile de muncă cu persoane de același sex

Sursa foto

Interacțiunea, fie ea si în interes de serviciu, între bărbați si femei a rămas în continuare un subiect sensibil in relația dintre cele două sexe, în ciuda evoluțiilor sociale ale ultimelor decenii. Sfiala care caracterizează relația dintre sexe de la vârste fragede se prelungește si la maturitate si are efecte chiar si în ceea ce privește relațiile de muncă.

Potrivit unui studiu efectuat de Morning Consult pentru The New York Times, un sfert dintre cei intervievați nu se simt in largul lor in timpul unei întâlniri de afaceri față -în -față cu o persoană de sex opus.

Mai mult, două treimi dintre participanții la studiu sunt de părere că este necesară o doză de precauție în plus atunci când se află in preajma persoanelor de sex opus. Majoritatea bărbaților, dar si a femeilor, cred că este nepotrivit să iasă la cină, în doi, cu un coleg sau colegă, dacă sunt deja implicați într-o relație.

În general, arată studiul, femeile sunt mai înclinate să considere nepotrivite interacțiunile unu-la-unu la locul de muncă decât bărbații. Un alt aspect relevat de acest studiu este acela că, cu cât nivelul de educație al participanților este mai mare, cu atât relațiile profesionale intre sexe sunt privite ca ceva normal.

Read all the articles about

Balance

Article written by:

Daniel P.

What I read is worth it:

How is your experience with your employer?

Add review

Create a Resume

Impress right away with a CV in an attractive format

Create CV

Comments

0 comments

Subscribe to the Newsletter

Read articles of interest from Undelucram.ro contributors