eBay isi dezvaluie din secrete la TeCOMM Cluj Napoca

07.08.2017
0 min
eBay isi dezvaluie din secrete la TeCOMM Cluj Napoca

Sursa foto

Conferinta internationala de e-commerce TeCoMM, ce se va desfasura pe 24 si 25 octombrie la hotelul Grand Hotel Italia din Cluj Napoca va insemna sosirea pentru prima oara la un astfel de eveniment a unui reprezentant al gigantului eBay.

Compania va fi reprezentata de Samuel Laurinkari, Head of EU Affairs, care le va prezenta celor prezenti (antreprenori, consultanti online, agentii de publicitate) modele comerciale ale secolului 21 si modalitatile prin care magazinele online devin relevante la nivel global.

„93% dintre companiile mici prezente pe eBay Marketplace sunt implicate in export, 80% exporta in peste 4 tari, iar 40% dintre acestea exporta pe mai mult de 4 continente. Prin tehnologie, poti ajunge relevant in regiunea ta inca din prima zi, poti crea oportunitati si creste piata pana devii lider global”, spune Samuel Laurinkari intr-un comunicat.

Anul acesta, TeCOMM se va desfasura sub titulatura de Haute Couture eCommerce. Este a zecea editie a evenimentului, la care au participat pana peste 2.000 de persoane la cele peste 280 de conferinte sustinute.

In functie de work shop-urile la care doresc sa participe, cei interesati vor plati pe bilete intre 29 si 69 de euro.

Read all the articles about

Events

Article written by:

Daniel P.

What I read is worth it:

How is your experience with your employer?

Add review

Create a Resume

Impress right away with a CV in an attractive format

Create CV

Comments

0 comments

Subscribe to the Newsletter

Read articles of interest from Undelucram.ro contributors