Prima de instalare de 960 de euro pentru tinerii care stiu germana
Gigantul indian de outsourcing Infosys BPO, una dintre cele mai mari companii de profil din lume, "vaneaza" tinerii romani vorbitori de limba germana, greaca sau olandeza pentru sediul sau din Brno, Cehia.
Potrivit anuntului de angajare publicat pe eJobs, firma de outsourcing ofera o prima de instalare de 960 de euro, bonusuri de performanta de 260 de euro si un "pachet salarial competitiv, in functie de experienta".
Tinerilor din Romania li se acopera, de asemenea, costurile de relocare, in valoare de maxim 350 de euro, precum si plata chiriei pentru primele doua luni. Contractul de angajare se va incheia pe minim 2 ani.
Sunt disponibile minim 10 posturi pe limba germana intr-un sediu multicultural - sunt angajati veniti din 33 de tari si de pe 4 continente.
Vezi anuntul de angajare aici.
Vorbitorii de limba germana sunt la mare cautare si in Romania - Genpact ofera pachete generoase de relocare pentru tinerii din Ardeal care stiu germana si vor sa se mute in Bucuresti.
Potrivit informatiilor din piata, firmele de call-center ofera salarii cuprinse intre 400 si 900 euro lunar pentru vorbitorii de limba germana.
Read all the articles about
No categoriesArticle written by:
What I read is worth it:
Comments
0 comments
Access your account and add your comment
No categories
Subscribe to the Newsletter
Read articles of interest from Undelucram.ro contributors