Tinerii fara BAC pot urma cursuri gratuite in web design sau limbi straine
Perfectionarea rapida intr-o meserie cat mai practica si cu cerere pe piata fortei de munca pare a fi una dintre putinele solutii pe care le au la dispozitie tinerii care nu au reusit sa treaca de examenul de BAC.
Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) organizeaza in luna august 2012 peste 160programe de formare profesionala pentru un numar de 3.251 de persoane.
Meseriile cele mai solicitate de catre persoanele fara serviciu, pentru care se vor organiza programe de formare profesionala in luna august, sunt: Lucrator in comert (270 persoane), Ospatar/chelner, vanzator in unitati de alimentatie (229), Operator introducere, validare si prelucrare date (227), Lucrator in cultura plantelor (207) si Inspector/referent HR (152).
Cei aflati in cautarea unui loc de munca se pot inscrie si la cursuri de web design (in judetele Constanta, Hunedoara, Maramures), limba engleza (in Galati, Giurgiu, Tulcea, Vrancea, Botosani, Braila, Bucuresti), limba germana (Covasna) sau contabilitate (Galati, Giurgiu, Valcea, Bucuresti).
Cursurile nu se adreseaza doar tinerilor, ci tuturor categoriilor de persoane aflate in cautarea unui loc de munca. Vezi LISTA completa a cursurilor din luna august aici.
Read all the articles about
Job opportunitiesArticle written by:
What I read is worth it:
Comments
1 comment
Access your account and add your comment
Wes1Davis
Poate veți găsi inspirație și noi direcții de explorat în cariera voastră. Mult succes și entuziasm în acest drum al descoperirii!
Job opportunities
Subscribe to the Newsletter
Read articles of interest from Undelucram.ro contributors