Tu stabilesti noile tendinte pe piata muncii in 2014
Iti doresti un loc de munca pe masura potentialului tau?
Companiile si-au aratat interesul de a afla ce iti doresti, ce te motiveaza si cum pot deveni angajatorul tau preferat. Ajuta-i sa devina asa cum vrei tu!
Participa la cea de-a treia editia a studiului de piata "Cei mai iubiti angajatori din Romania"! Dureaza cateva minute, iar raspunsurile tale contribuie la crearea unei imagini corecte si relevante a celor mai importante companii din Romania.
Completeaza chestionarul aici si intri automat in cursa pentru premiile acestei editii:
- Un iPhone5 16 G;
- Un premiu constand in facilitarea unui interviu cu angajatorul preferat;
- Zece locuri intr-un program de training oferit de InnerLook Romania;
- Un loc intr-un program de training oferit de Valoris;
- Un loc intr-un program de training oferit de Dale Carnegie Training Romania;
Castigatorii vor fi anuntati telefonic si publicati pe pagina oficiala pana la data de 10 noiembrie 2013.
Daca vrei sa afli mai multe despre acest proiect intra pe site sau trimite un mail la info@inspiregroup.ro.
Studiul este realizat de Mercury Research, cea mai importanta companie independenta de cercetare a pietei in Romania. Mercury Research este operator de date cu caracter personal cu nr. 6457, si garanteaza ca informatiile oferite de dvs. nu vor fi folosite in niciun alt scop.
Regulamentul oficial este disponibil pe site-ul www.exprim.ro pe toata perioada studiului. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail: studiu@mercury.ro
Read all the articles about
Labour marketArticle written by:
What I read is worth it:
Comments
0 comments
Access your account and add your comment
Labour market
Subscribe to the Newsletter
Read articles of interest from Undelucram.ro contributors