Share
Zece reguli pe care compania pe care o cauti trebuie sa le respecte
Documentati-va bine inainte de a aplica pentru un job. Daca ati reusit sa gasiti pe site-urile de profil informatii legate de regulile enumerate mai jos si despre respectarea lor in cadrul companiei vizate, atunci puteti sa va ganditi serios sa va depuneti CV-ul.
Ambasadorii - Atunci cand cineva va recomanda o companie (fara a exacerba valentele pozitive ale acesteia) fiti siguri ca exista deja o cultura organizationala consolidata, in care va puteti integra si nevoile voastre nu vor fi neglijate.
Relatiile cu colegii - Intr – o companie in care prin atmosfera creata 70% dintre angajati sa afla in relatii de prietenie, lucrurile se desfasoara mai mult decat bine. Cautati astfel de companii.
Relatiile cu managerii - Pe forum-ul platformei undelucram.ro exista nenumarate pareri despre aceasta problema. Ideal, aceasta relatie trebuie sa fie sustinuta de trei elemente: comunicare constanta intre voi si manageri, incredere reciproca si respect.
Existenta si apartenenta la aceleasi valori - Daca valorile voastre nu sunt in concordata cu cele ale companiei si nici angajatorul nu v-a facut sa le intelegeti si asimilati pe ale lui, atunci nu este jobul si nici locul potrivit pentru voi.
Fericirea - Fara un mediu adecvat de lucru, in care sa va simtiti cel putin bine daca nu chiar fericiti, nu faceti performanta. Angajatorul are datoria sa creeze un astfel de mediu de lucru, iar voi sa va simtiti apreciati.
Sanatate - Din ce in ce mai multe companii ofera programe de gimnastica, consultari antistress, chiar sedinte de terapie mentala. Evitati -le pe cele care nu au macar unul dintre aceste programe.
Dezvoltarea - Fara programe de training si perfectionare oferite de o companie, nu va veti dezvolta profesional, iar in timp apare rutina. Majoritatea companiilor ofera asemenea programe. Daca nu exista, evitati angajarea.
Feedback-ul - Este necesar sa primiti un feedback la ceea ce faceti, inclusiv sa vi se spuna cum sa faceti mai bine acel lucru.Este si un semnal ca nu sunteti uitat.
Recunoasterea muncii depuse - Cand munca bine facuta nu este recunoscuta, angajatului ii scade dorinta de a mai indeplini, cel putin la acelasi nivel, urmatoarea sarcina.
Satisfactia - Daca nu exista un volum de munca bine determinat, un birou adecvat, salariul venit la timp, beneficii etc., atunci nu exista nici satisfactii, iar voi puteti aplica pentru un alt job.
In postarile de pe Undelucram.ro, angajatii vorbesc despre companii care respecta regulile mentionate mai sus. Scrieti-ne si despre situatia din compania voastra, pentru ca cei care cauta un job sa fie mult mai bine informati.
Article written by:
Share
What I read is worth it:
Comments
0 comments
Access your account and add your comment
Find your job
Subscribe to the Newsletter
Read articles of interest from Undelucram.ro contributors