How did the interview go?
Interviu destul de okeish, tipele care m-au intervievat la fel si ele, doar ca dupa ce am discutat experienta mea si ceasteptari sunt acolo, mi-au pus niste intrebari din anumite procese care se fac in dell ca si accounting advisor, logic neintalnindu-ma cu acest lucru, intrebarile mi s-au parut asa si asa, dar m-am descurcat decent, eu fiind pe o alta latura si dorind altceva de la job. Per total interviul ok , nimic wow, nimic f greu , doar ca ceea ce cautau cei de la Dell nu se potrivea cu ce imi doream eu. Poate si fisa postului era una care dadea mai multe interpretari, eu neputand sa ma intorc la o contabilitatepe care deja am facut-o pentru 4 ani, pornind de aici fiind un pas in jos, dorind sa merg pe o parte de controling, analiza mai mult de contabilitatede proces, dar de la HR nu mi s-a comunicat acest lucru. Singuru minus este ca nu dau feedback, le-am cerut o data, doar ca nu imi bat capul sa stau sa le dau mail mereu, per total interviu ok, dar este pentru nivel mediu de experienta sau 1-2 ani in financiar contabilitate sa ai pentru a te putea angaja, cred ca si salariul pe care l-=am cerut era destul de mare in conformitate cu ce trebuia sa faci la job, probabil e intre 6500 si 7000-7500 salariul aici.