Administrativ - Operational
Very easy
Negative experience
No offers received
No answer
How did the interview go?
Penibil si neprofesionist!
Nici macar nu au o sala de interviu sau de sedinta in care sa sustina interviurile.
Discutia s-a derulat in biroul unui sefulet, aflat in spatele biroului sau "impozant", iar candidatul cumintel statea pe scaunul din fata biroului, fracand adesea "cu emotie" cureaua posetutei. Daca as fi stiut din timp, eu candidatul, jur ca veneam cu o basma pe cap, si m-as fi incadrat perfect in peisaj! :) Ce sa mai, a fost asa ... ca la scoala, sau ca pe vremuri, cand te chema la raport Tovarasul Director de la Fabrici si Uzine, ca nu ai facut norma.
Interview questions and tests
Nu a fost un interviu ci mai gegraba o discutie interogativa cu accent pe viata personala si cu un interes aparte asupra rudelor, profesiile acestora si unde lucreaza. O atmosfera incarcata si lipsita de atentie acordata candidatului, nici nu cred ca au importanta pentru ei cunostintele, competentele si expertiza profesionala a candidatului, ci doar aspecte simpliste si care nu aduc valoare unei companii.
A fost o atmosfera incarcata si lipsita de empatie si etica profesionala. Sa te intrebe daca vrei o apa sau o cafea nici vorba!
Nivelul salarial a avut si el o importanta covarsitoare, ei neffiind probabil la curent cu salariile din piata.
Asadar, tratat pe banda rulanta, ce e mama ce e tata , cati bani vrei ... altul la rand!
Negative experience
No offers received