Algo Engineer - Sibiu VED ESS R&D

Easy
Negative experience Experience negative
No offers received No offer
No answer No feedback received

How did the interview go?

Cei mai neseriosi,am trecut prin toti pasii de recrutare impusi de cei de la Continental Sibiu,am reusit sa ajung la interviul final cu team leaderul pentru pozitia de algo engineer,am primit de fiecare data un feedback pozitiv,ajung la interviul final primesc din nou feedback pozitiv atat din partea HR-ului cat si a team leaderului, mi se promite o oferta de angajare dupa nu imi mai raspund timp de doua saptamani si apoi primesc un amarat de e-mail ca pozitia a fost ocupata de un alt candidat si ca am fost respins inca de la inceput, dar au incurcat ei candidatii si mi-a trimis mie feedback-ul altui candidat.
Voi realizati cat de incompetenti sunt cei de la CONTINENTAL SIBIU ,MAI ALES DEPARTAMENTUL DE RESURSE UMANE.
Si cand le-am cerut o explicatie,deoarece nu aveam cum sa stau linistit avand in vedere ca am primit acceptul din partea team leaderului si isi dorea sa ma alatur echipei,tipa de la HR m-a ameninta si ca ei se pot razgandi chiar si cand un candidat a primit un feedback pozitiv si oferta de angajare se poate anula ca sunt ei CONTINENTAL SIBIU.
Asa ceva este inadmisibil,nu ma asteptam ca o companie multinationala cum este Continental sa procedeze asa.

Interview questions and tests

Functii ,Pointeri,Alocare de memorie,Strcuturi de date,Metoda bulelor.
Experience negative Negative experience
No offer No offers received