Application Management Engineer (EN)

BearingPoint Romania

Application Management Engineer (EN)
2 weeks
Medium
Negative experience Experience negative
I accepted the offer Offer accepted
Received answer Feedback received

How did the interview go?

Mentionez ca descrierea jobului era foarte generalista. La interviul cu HR-ul cand am fost intrebata de salariu, am intrebat-o pe R.D. daca vorbim de un rol de suport sau de un rol de DevOps fiindca pt rolul de suport vorbim de un salariu in jur de 4000 lei, iar pt rolul de DevOps ma astept undeva la 7000 lei. Mi-a zis ca o sa incep pe un rol de suport si ca in timp ma voi alatura echipei de DevOps, asa ca am acceptat 4500 lei. Cand m-am alaturat echipei din Austria, ei se asteptau sa am cunostinte de Linux Admin, networking, automatizare cu Ansible, Bash scripting, pipelines - clar DevOps. Deci de la bun inceput am pornit pe picior gresit fiindca eram pusa sa fac niste taskuri, pt care nu eram platita indeajuns ca sa le fac....ca sa nu mai vorbesc ca trainingul lipsea cu desavarsire fiindca echipa din Austria se astepta la un nou coleg care sa stie deja ce trebuie sa faca, nu pe care sa il pregateasca ei.
Vreau doar sa atrag atentia ca exista o discrepanta foarte mare intre ce ti se zice la interviu si ce esti pus sa faci.

Interview questions and tests

Intrebari legate de experienta mea profesionala.
Experience negative Negative experience
Offer accepted I accepted the offer
Feedback received Received answer