Asistent depozit/gestionar

Easy
Positive experience Experience positive
No offers received No offer
No answer No feedback received

How did the interview go?

Am sustinut un pre-interviu pe skype, in principal o discutie mai degraba amicala care s-a terminat cu asteptarile mele salariale. Sincer, am crezut ca asta va fi ultima oara cand voi auzi de ei dar surpriza! a doua zi am fost sunat sa merg la interviu la sediul lor. Se vorbeste doar in engleza acolo. In fine, interviul a avut cam acelasi caracter, mi s-a explicat in detaliu ce presupune postul si lucrul in aceasta companie, viziunea ei, salariul de inceput si sistemul de majorare salariala si bonusare pe viitorii 15 ANI!!!
Impresia mea a fost ca Isoplus e o companie de-a dreptul europeana, profesionista, care in schimb presupune multe solicitari si compromisuri. Circumstantele mele au facut in asa fel incat sa nu accept oferta dar le acord credit ca m-au impresionat, eu fiind deja obisnuit cu impostura si teatrul ordinar tipic romanesc.
Pentru cei care vor vrea si detalii concrete, eu am refuzat pentru ca e prea departe, salariul de inceput mai mic decat am cerut, lipsa conditiilor unei pauze de masa adevarata, faptul ca nu as fi putut fuma, banca cu care lucreaza si contractul initial de 3 luni. Pe termen lung si pentru persoana potrivita insa, zic eu ca merita.

Interview questions and tests

Ce experienta am, ce aptitudini am dobandit. Intrebari oarecum irelevante, oamenii acestia sunt atenti la maniera de raspuns si ce indica si nu la raspunsuri care sa bifeze elementele de pe o lista.
Experience positive Positive experience
No offer No offers received