Asistent HR business partener/JR HR generalist with H&S responsabilities
JYSK Romania

How did the interview go?
Interviul a decurs în două etape.
În prima etapă ești invitat pe mail să completezi două tipuri diferite de teste (unul de logică și matematică și alt test, în care trebuie să alegi niste atribute care te reprezintă și altele care crezi că te descriu prin ochii foștilor tăi colegi).
A doua etapă este reprezentată de interviul online de pe Teams, care inițial în mail era scris că durează 1h15' (destul de mult), în cazul meu a ținut 1h55'.
În cadrul acestei discuții de pe Teams, se prezintă compania, viziunea și valorile acesteia și se discută pe marginea experienței din CV, totodată se dă feedback despre rezultatul celor două teste și se face o descriere a candidatului pe baza unuia dintre aceste două teste (te simți aproape ca la citirea unui horoscop) și dacă obții un procent bun la testul de logica-matematica ești felicitat și foarte gâdilat in orgoliu.
De asemenea ești întrebat de așteptările salariale pe care le ai, ei precizand destul de general pachetul de beneficii, nespunand și partea salarială fixă.
Răspunsul a venit prompt, la trei zile și din păcate cu încheierea procesului de recrutare, cu un refuz din partea lor.
Foarte mult timp pierdut de către ambele părți, timp total neproductiv.
Interview questions and tests
Evaluare auto-descriptivă prin alegerea de atribute, nefiind un test propriu-zis, dar care le conturează lor o idee despre caracterul candidatului și imaginea acestuia la locul de muncă.