Asistent proiecte
Easy
Negative experience
No offers received
No answer
How did the interview go?
Inițial am fost sunat și invitat și la un interviu. La telefon nu mi-a fost descris ca vom avea 2 teste de testare cunostintelor de economie și utilizare a pc-ului. Pe parcursul celor 2 teste, care au durat cam o ora, am observat ca în cadrul firmei era o atmosfera sumbra. lumea era tăcută, vorbeau în șoaptă intre ei, iar o doamna care greșise ceva la un document era foarte panicata. Pe pereți erau afișe legate de pauzele de țigară, ca vor fi maxim 4 pauze.
Testele au fost ușoare, astfel am fost chemat la a doua parte a interviului cu directorul companiei. În cel de-al doilea interviu, directorul era arogant, plin de sine, nu schițat un zâmbet și făcea tot posibilul ca sa te simți ca el îți va face ție o favoare daca te va angaja. A întârziat în jur de 20-30 de minute, dar nu prezentat scuze sau sa explice de. A ținut sa explice clare ca se va munci peste program în anumite perioade, iar tu ca asistent de proiecte, persoana ce are mult de învățat în viziunea lui, o vei face aproape zilnic, pentru ca sigur vei greși sau nu îți vei duce task-urile la capăt. De asemenea deși job-ul se adresa pentru entry-level (0-2 ani experiența), experiența mea în fondurile europene (1 an de zile) nu era de ajuns.
Eu nu am primit un răspuns din partea acestora nici acum, pozitiv sau negativ, ceea ce denota lipsa de seriozitate a acestora.
Regret ca am participat la acest interviu, recenziile bune legate de aceasta firma sunt scrise de proprii angajați.
Interview questions and tests
Ce înseamnă cifra de afaceri?
Negative experience
No offers received