Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

PolyTrade Global

1 day
Easy
Negative experience Experience negative
No offers received No offer
No answer No feedback received

How did the interview go?

Recent, am avut o experiență de recrutare la Polytrade care a lăsat mult de dorit. Interviul a fost marcat de o atitudine pasiv-agresivă din partea interviatorului, care părea complet lipsita de chef de muncă și implicare. Mai mult, interviatorul nu a ales să se identifice nici măcar pain numele său. Nu a detaliat nimic despre firma sau ce implică postul si părea ca nici nu a citit cv-ul inainte de interviu incat sa tina pasul cu detalii simple despre experienta parcursa.

Aceste comportamente denotă o lipsă flagrantă de profesionalism și ridică întrebări serioase privind modul de gestionare a procesului de selecție în cadrul companiei. Dacă la primul contact se manifestă astfel, ce așteptări poate avea un nou angajat de la un mediu de lucru care pare să nu-și cunoască nici măcar valorile de bază ale profesionalismului și respectului reciproc?

Interview questions and tests

Intrebari standard, te intreaba ce iti doresti sa gasesti la firma lor.

Recomand o revizuire urgentă a procedurilor de recrutare și o îmbunătățire a comunicării, pentru a asigura un mediu respectuos și transparent pentru toți candidații.
Experience negative Negative experience
No offer No offers received
No feedback received No answer
Locked Search Contributions

Log in to view all information

Musat si Asociatii

Musat si Asociatii

36 months
Medium
Positive experience Experience positive
I accepted the offer Offer accepted
Received answer Feedback received
Locked

To view all information please login to your account

Experience positive Positive experience
Offer accepted I accepted the offer
Feedback received Received answer