Assistant Manager, English teacher
Easy
Negative experience
No offers received
No answer
How did the interview go?
Groaznic. Sunt extrem de neserioşi.
Interview questions and tests
Am fost întrebată dacă am experiență în domeniu, dacă beau cola și mi s-a dat o situație imaginară pe care trebuia să o rezolv.
După ce am fost la interviu, am mai fost în altă zi pentru testul de engleză și în altă zi (4 ore) pentru a vedea dacă imi place postul (de assistant manager care, credeți-mă, nu are nicio treabă cu a asista un manager).
Mi s-a spus că s-a eliberat un post de profesor de engleză la un studio din altă locație și ca voi fi ulterior contactată.
Am sunat după două săptămâni sa anunț că nu m-a contactat nimeni, moment în care mi s-a spus că vor reveni cu un telefon pentru a imi spune situația. Bineînțeles că, IARĂȘI, nu m-a contactat nimeni.
Am sunat după alte două săptămâni sa anunț că nu am fost sunata. Mi s-a spus că am fost sunata și am venit si la interviu. Sunt curioasă cum de, din moment ce nu am primit niciun apel, mesaj, mail. Adică, după ce că tot EU sun, mai sunt și ignorată și mintita. Sunt extrem de neprofesioniști și, dacă imi permiteți, nesimțiți. Nu vă pierdeți timpul pentru acest post. Este o bătaie de joc.
P.S. Sunt chiar curioasă daca exista un mail sau mesaj care să susțină că am fost la interviu. Va spun eu: nu există.
Negative experience
No offers received