GTS Telecom

4 days
Medium
Positive experience Experience positive
I declined the offer Offer refused
Received answer Feedback received

How did the interview go?

2 discuții cu HR-ul (una telefonică, una face to face). A 3-a discuție cu Sales Team Leader. A 4-a discuție cu Sales Director.

Interview questions and tests

Am detaliat experiența mea din CV atât cu HR-ul, cât și cu reprezentanții departamentului comercial. De la cei din urmă, am primit întrebări tehnice despre serviciile standard în industrie, dar am discutat și despre partea de consultanță și procese de sales. Cu team leader-ul am avut un role-play cu simulare de a convinge 4-5 key decision makers din board-ul unei companii să cumpere produsul vândut de mine. Am parcurs role-play-ul în ~1h30min, deoarece a fost challenging și a necesitat multă răbdare, exact ca într-un proces de vânzare real. A fost interesant. Interviul a fost o experiență plăcută atât cu HR-ul, cât și cu Sales Team Leader, și cu Sales Director. Nu sunt aroganți, așa cum spunea cineva într-un comentariu anterior, sunt doar foarte exigenți și puteți fi descurajați de atitudine doar dacă nu sunteți pregătiți pentru poziție. Mie mi s-au părut super cool și cu o experiență de aplaudat.
Experience positive Positive experience
Offer refused I declined the offer
Feedback received Received answer
Locked Search Contributions

Log in to view all information

Food Intel Forum

Food Intel Forum

2 weeks
Very difficult
Negative experience Experience negative
No offers received No offer
No answer No feedback received
Locked

To view all information please login to your account

Experience negative Negative experience
No offer No offers received