Business Coordination Global Trainee
Medium
Positive experience
No offers received
No answer
How did the interview go?
Interviul s-a desfasurat timp de aproape o luna jumatate, timp in care am fost in contact permanent cu cineva de la HR.
Interviul a fost destul de solicitant fata de ce am mai avut pana in acest moment, dar foarte bine structurat, astfel incat sa-ti testeze toate abilitatile.
Interview questions and tests
Initial a fost un interviu telefonic care a durat aproximativ 30-40 minute. Au fost intrebari pe baza cv-ului, intrebari despre mine ca persoana, background-ul meu, etc. A fost o atmosfera lejera si friendly, deloc stresant.
Dupa acest interviu telefonic, a urmat un interviu online, in care trebuia sa iti inregistrezi raspunsul (primeai cate o intrebare pe rand si aveai timp la dispozitie 20-30 secunde sa te gandesti la un raspuns, dupa care se pornea automat inregistrarea). Au fost intrebari atat in limba romana, cat si in limba engleza, despre tine ca persoana, realizarile tale pana in acel moment, punctele tale forte, proiectele in care ai fost implicat pana in acel punct.
Dupa acest interviu online, a fost o testare care a fost putin mai solicitanta decat interviurile precedente, deoarece aveai 50 de intrebari, si 12 minute timp la dispozitie pentru rezolvarea acestora. Dar mi s-a explicat de la bun inceput ca nu este nevoie sa le termin pe toate, ci doar sa ma concentrez foarte bine sa fac cat mai multe in acel timp. Erau intrebari de logica, matematica si vocabular engleza. Consider ca acest test a fost destul de bine structurat, intrebari coerent formulate, iar daca erai suficient de atent si agil puteai sa faci destul de multe intrebari in acel timp dat. Important era sa nu pierzi prea mult timp la o singura intrebare asta in cazul in care nu stiai raspunsul.
Dupa aceasta testare am primit un alt test strict despre personalitatea mea. Am gasit acest test ca fiind unul relaxant, deloc solicitant comparativ cu celalalt. Intrebari legate strict de personalitate, de ce anume imi place sa fac in timpul liber si despre cum vad eu anumite lucruri (ex. daca prefer stiintele exacte in locul artei).
Dupa acest test, a fost interviul online sustinut cu persoana de la HR cu care am sustinut si interviul telefonic si care a fost in contact permanent cu mine via email/telefon, o persoana din departamentul in care as lucra, si ar fi trebuit sa fie si cineva din America dar din cauza unor defectiuni tehnice nu s-a putut conecta pe platforma. Interviul a fost cam 90% in engleza, cu intrebari despre background-ul meu, studii, de ce am ales tenaris, ce asteptari am, etc.
Tips pentru cei ce vor sa aplice la un job in cadrul acestei companii/urmeaza sa sustina interviu: sa faca un research despre ceea ce presupune aceasta companie, industria din care face parte, produsele lor, etc.
Positive experience
No offers received