C/C++ Software Developer for Connected Devices, Engineering Center, Cluj

Medium
Negative experience Experience negative
No offers received No offer
No answer No feedback received

How did the interview go?

Buna tuturor,

Nu recomand Bosch Center din Cluj.

Am aplicat la recomandarea unei colege de facultate din Boch pentru o pozitie de C/C++ Software Developer for Connected Devices, Engineering Center, Cluj,m-a contactat o domnisoara tâfnoasă de la HR care mi-a cerut un CV,apoi am stabilit un inteviu telefonic a doua zi.Sunt sunata a doua zi de catre cineva de la HR,si am discutat putin despre mine si experienta mea si putin in engleza.
A ramas sa ma contacteze in scurt timp dupa ce primeste un feedback de la team leaderi un feedback legat de CV-ul meu bazat pe experienta si daca voi merge la interviul tehnic.
Procesul de recrutare la Bosch este urmatorul :
1. Te contacteaza o tipa de la HR pentru a stabili o discutie telefonica cu respectiva,o discutie de cunoastere
2. Daca treci de interviul telefonic urmeaza un interviu tehnic cu team leaderii
3. Daca primesti un accept din partea acestora urmeaza ultimul interviu
4. Ultimul interviu cu managerii de proiect si un HR profesionist.

Am stabilit interviul tehnic insa la ei la sediu in Cluj pe strada Constanta,i-am avertizat de la inceput ca vin de la Iasi,sa nu fac drumul degeaba,m-au asigurat ca voi primi un feedback indiferent de cum va decurge situatia.

Ajung in Cluj dupa un drum lung,ma cazez si ma odihnesc deoarece a doua zi aveam interviul tehnic la Bosch ( am suportat eu cheltuielile,ei nu mi-au decontat nimic)

A doua zi pornesc spre Bosch,am gasit cu greu compania,tipa de la HR era aroganta cand i-am cerut indicatii avand in vedere ca m-am ratacit si am gasit cu greu firma.

Ajung la firma o sun pe tipa de la HR care m-a abordat,am asteptat ca proasta 30 de minute in fata firmei ca avea ea un alt interviu si team leaderii erau ocupati.Dupa 30 de minute vine la receptie si mergem intr-o sala de sedinte,am asteptat din nou inca 20 de minute pana au venit team leaderii ,intre timp tipa de la HR nu m-a intrebat nimic cum a fost calatoria,era plictisita si aroganta si a plecat,intre timp au venit si cei care mi-au luat interviul,erau doi team leaderii din departamente diferite.

Interviul a fost o bataie de joc la adresa mea si la adresa experientei mele de 5 ani ca software engineer.Erau plictisiti si se uitau in scarba peste CV ul meu,intrebarile au fost puse ca sa fie puse nicidecum sa ma angajeze,nu erau interesati de mine si de persoana mea.

Dupa ce a luat sfarsit discutia,mi-au promis un feedback in doua saptamani daca continuam cu interviul final, am plecat singura din companie nu m-a condus cineva jos la receptie,urat din partea lor,nu m-au respectat deloc avand in vedere ca am venit de la Iasi pentru acest interviu.

Au trecut doua saptamani si nu mi-au oferit nici un feedback,am revenit eu catre ei si am sunat si mi-a inchis telefonul in nas tipa de la HR,urat foarte urat cum procedeaza fetele de la HR,am cheltuit o groaza de bani si nu m-am ales cu nici un raspuns din partea lor.

Se pare ca cei care se plang de departamentul de HR de la Bosch Center din Cluj au dreptate in totalitate,problema este si la team leaderi exista o problema deoarece cei cu care am sustinut interviul m-au tratat ca pe ultima carpa si nu este frumos suntem oameni si respectul se castiga nu se impune.

Sunt multumita ca nu mi-am prezentat demisia si ca nu am plecat de la locul actual de munca,deoarece cei de la Bosch sunt total neseriosi.

Nu aplicati la Bosch Center mai ales pentru aceste pozitii de Software C/C++ / Embedded /

Interview questions and tests

Algoritmi / Functii / Variabile / CANoe / CAN/ Automotive