Claims Officer with German & English

Difficult
Negative experience Experience negative
No offers received No offer
Received answer Feedback received

How did the interview go?

Am stabilit o ora si mi s-a cerut sa ma conectez prin WebEx. Interviul consta in trei teste care ti se trimit pe mail in format Word. Dai share la display si cineva te monitorizeaza in timp ce completezi testele si iti spune cand iti expira timpul pentru fiecare test.

Interview questions and tests

Un test era de limba germana. S-a folosit terminologie din asigurari asa ca va recomand sa cititi cateva articole in germana despre asigurari de calatorie si sa invatati termenii. Eu acolo m-am blocat. Aveam un interval relativ scurt (20 min) si 7 intrebari care cer raspunsuri lungi. Trebuia sa formulez raspunsuri pentru clienti, dar eu nu intelegeam intrebarile fiindca nu stiam termenii. Am fost surprinsa pentru ca din experienta mea, testele de limba sunt mereu doar de cunostiinte de limba germana/franceza/engleza si nu au legatura cu profilul jobului.

Al doilea test a fost de limba engleza. Foarte simplu. Trebuia doar sa completez niste cuvinte in propozitii si mi s-au dat mai multe variante. Apoi am avut de scris raspunsul la o scrisoare. Tot 20 de minute, dar am terminat mai devreme.

Al treilea test este de acuratete. Sunt in jur de 30 de exercitii. La fiecare exercitiu sunt doua liste de numere. Intervalul e de 30 de minute. Trebuia sa gasesc un numar care apare in ambele liste. Nu e foarte greu, dar e bine sa faceti interviul cu laptopul conectat la un monitor mai mare sau direct de pe calculator cu webcam. Eu am folosit un laptop de 14 inchi si a fost o durere fiidca a trebuit sa fac textul mic sa-mi incapa listele. Pe la jumatate am inceput sa le copiez in WordPad ca sa pot sa caut mai usor.

Nu am trecut interviul :) Presupun ca din cauza testului de limba germana fiindca nici macar nu am avut timp sa raspund la toate intrebarile. Am tot citit sperand ca o sa resusesc sa inteleg termenii dar, din pacate, inspiratia nu s-a pogorat asupra mea.
Experience negative Negative experience
No offer No offers received