rinf.tech
Difficult
Negative experience
No offers received
Received answer
How did the interview go?
Primele 4 discutii au decurs foarte profesionist, de la phone screening, HR, team leader si co-founder talks, toata lumea a fost super profesionista, a raspuns tuturor intrebarilor si am facut un schimb foarte frumos de informatii.
A 5a discutie (despre care nu s-a mentionat anterior pe parcursul procesului) a fost un “meet the team” cu head of engineering si head of ops. Prima colega a intarziat in interviu, nu s-a prezentat, nu a dat camera, insa a parcurs un fel de interviu fulger foarte tehnic (prea tehnic pentru ce am discutat in etapele anterioare). La un moment dat am fost contrazis pe o informatie pe care consider ca o detineam mai bine decat ea (discutand despre natura proiectelor din compania mea actuala) - din fericire a intervenit Head of Ops si a mediat discutia. Nu am avut timp / nu mi s-a lasat timp sa clarific intrebari extra.
Interview questions and tests
Primele interviuri au vizat experienta pe rol, discutii libere care tin de natura jobu lui, meet the team insa a fost de fapt un interviu tehnic (am ajuns inclusiv la discutii despre containerization, infrastructure etc.). Rolul nu era descris ca fiind tehnic.
Negative experience
No offers received
Received answer
Log in to view all information
Mood Media Romania
1 day
Easy
Positive experience
I accepted the offer
Received answer
To view all information please login to your account
Positive experience
I accepted the offer