Accesa

Easy
Positive experience Experience positive
No offers received No offer
Received answer Feedback received

How did the interview go?

Una dintre cele mai placute experiente personale la un interviu a fost in cadrul procesului de la Accesa. La aproximativ 2 saptamani dupa ce am aplicat, am fost sunat pentru programarea unui interviu de o ora si jumatate, ce a avut loc o saptamana mai tarziu.
Interviul s-a desfasurat online, atat cu Senior Recruiter, cat si cu Manager-ul direct. Mi s-au oferit foarte multe informatii despre companie, rol, cat si stadiul in care se afla cu alti candidati. De asemenea, atat durata interviului, cat si dinamica discutiei, mi-au permis sa vorbesc despre experienta mea atat cat a fost necesar, sa raspund la intrebari si sa avem o conversatie transparenta si antrenanta.
La final, nu mi s-a mentionat exact cand vor reveni cu un raspuns, ce a venit, pana la urma, dupa 3 saptamani. Chiar daca a durat ceva si nici nu a fost vorba de o oferta , nota pozitiva a continuat si in formularea raspunsului (mail), concluzionandu-se, astfel, intr-una din rarele experiente pozitive pe care le-am avut fara sa fi primit oferta.

Interview questions and tests

1. Intrebari specifice despre rolurile pe care le-am avut.
2. La final, daca sunt in continuare interesat de rol.
Experience positive Positive experience
No offer No offers received
Feedback received Received answer
Locked Search Contributions

Log in to view all information

Microsoft Romania

Microsoft Romania

5 days
Medium
Positive experience Experience positive
I accepted the offer Offer accepted
Received answer Feedback received
Locked

To view all information please login to your account

Experience positive Positive experience
Offer accepted I accepted the offer
Feedback received Received answer