Comunicare externă - Trainee
Medium
Negative experience
No offers received
No answer
How did the interview go?
Am avut prima dată o discuție telefonică cu cineva de la HR, pe urmă o întâlnire pe TEAMS unde mi s-a dat o temă și un deadline, au părut interesați de tema mea, am fost din nou sunată după foarte mult timp. În final, am avut o întâlnire face to face. Am fost programată la o oră anume, după prânz, a trebuit să aștept managera... am stat după dumneaei mult și bine până să își facă apariția. Era foarte degajată, un pic cam prea degajată. Părea un interviu interminabil. Chicotea cu o altă angajată de lângă, un pic deranjant. Un interviu lung din care n-am înțeles nimic, un ultimatum a fost „mai sunt alți 3 candidați” moment în care mi-a picat cerul. Au spus că-mi vor da răspunsul la final de săptămână și nici astăzi, 4 ianuarie 2024, nu am primit un răspuns! Puteau din bun simț, chiar dacă răspunsul era nu, să sune, nu să aștept.
Interview questions and tests
Întrebări, în general, despre mine însămi. Întrebări despre ce am făcut la facultate, proiecte, interviu în engleză. Au fost și întrebări irelevante precum „ce faci pe LinkedIn și cu ce scop navighezi?”
Negative experience
No offers received