Bertrandt

2 days
Neutral experience Experience neutral
No offers received No offer
No answer No feedback received

How did the interview go?

Intai un interviu cu hr-ul care nu a intrat in meeting, a trebuit reprogramata discutia in aceeasi zi, astfel ca am pierdut timpul degeaba. Am fost luat la intrebari de ce imi doresc postul respectiv, desi eu am zis clar ca sunt flexibil si doresc sa experimentez ceva nou. Doamna de la hr a fost cea care a decis pe ce post m-ar baga si a ignorat complet ca am skilluri ce s-ar potrivi si pe altceva. Incontinuu imi gresea numele si repeta ca o sa dureze procesul cateva saptamani, chiar luni, de aici mi-am luat si concluzia ca interviul a fost doar ca sa-si faca norma. A doua zi m-au chemat la sediul lor unde am vorbit cu managerele de pe departament. Au fost de treaba, insa se vedea ca si-au format o părere despre mine in functie de ce au mai auzit de la compania unde lucrasem inainte si nu erau deloc convinse de abilitatile mele. In principiu ca sa iei un post la ei trebuie sa demonstrezi o loialitate fata de angajatorul anterior- sa ai niste ani de 'experienta', altfel vor crede ca esti job hopping. Nu au tinut cont de alte aspecte. Pierdere de timp, nici feedback nu am primit.

Interview questions and tests

Despre experienta anterioara, de ce am plecat de acolo, dar isi dadeau cu parerea de parca ar fi fost in locul meu.
Experience neutral Neutral experience
No offer No offers received
No feedback received No answer
Locked Search Contributions

Log in to view all information

1 day

Concepție

Concepție
20 days
Neutral experience Experience neutral
I accepted the offer Offer accepted
Received answer Feedback received
Locked

To view all information please login to your account

Experience neutral Neutral experience
Offer accepted I accepted the offer
Feedback received Received answer