Consultant de credite
Very easy
Neutral experience
I declined the offer
Received answer
How did the interview go?
Sediul era intr-o zona centrala. Intervievatorul si colegii pareau de treaba.
Eu am identificat cateva stegulete rosii.
Trebuie sa iti faci PFA. Nu primesti salariu! Vei primi doar procent din vanzari. (Nu produci bani, nu primesti bani. Risti sa muncesti full time si la final sa nu primesti nici macar un salariu minim!!!)
Jobul consta in a convinge/ prosti diferiti oameni sa ia imprumuturi de la aceasta firma. Este un IFN - institutie financiara non-bancara.
Va trebui sa mergi prin scari de bloc sa distribui pliante pentru a agata fraieri, pardon clienti. Sigur, aceasta activitate se va numi pompos marketing sau prospectare.
Sigur, sunt si avantaje: nu ai program fix. Era si culmea sa iti faca program daca nici nu iti ofera salariu.
Teapa!
Eu am refuzat "oferta".
Nu recomand.
Eu am identificat cateva stegulete rosii.
Teapa!
Eu am refuzat "oferta".
Nu recomand.
Interview questions and tests
Nu am avut niciun test la interviu.
Neutral experience
I declined the offer