Cost/Economic analist

Easy
Positive experience Experience positive
No offers received No offer
No answer No feedback received

How did the interview go?

Interviul a fost foarte ok. Mai intai am discutat telefonic cu o doamna de la HR, dupa care am fost contactata pentru interviul tehnic.
Interviul tehnic a avut loc pe Teams cu doi manageri deoarece aplicasem la doua posturi asemanatoare din cadrul aceluiasi departament.
Mi-a placut foarte mult faptul ca s-au axat strict pe ceea ce ii intereseaza, pe competente, experienta, mi-au povestit despre job, si eu la randul meu le-am povestit despre mine si experienta mea, au fost foarte deschisi, fara intrebari penibile. La final, am facut un fel de rezumat al interviului, cu punctele forte care ma recomanda, mi-au spus pentru care din posturi m-as potrivi si mi-au oferit si cateva sfaturi.
A fost cel mai ok interviu la care am participat, insa m-a dezamagit profund faptul ca pareau incantati de mine si stabilisem sa mai avem inca o discutie cu un alt manager care nu a putut participa la interviu si au insistat pentru asta, dar nu m-a mai sunat nimeni de atunci....

Interview questions and tests

Intrebari despre mine, experienta, competente PC si lingvistice, intrebari in limba engleza.
Experience positive Positive experience
No offer No offers received