Deloitte Romania
10 days
Easy
Received answer
How did the interview go?
La etapa finala din procesul de interviu, sustinuta cu Directorul de Marketing, nu s-a prezentat nimeni la intalnire si am asteptat online 15-20 de minute fara ca cineva sa ma anunte de schimbari. Luand legatura cu HR ul, mi s-a comunicat ca Doamna Director a uitat de interviu :)
Acesta a fost un mare Red Flag insa am decis sa reprogramez, avand dorinta de a da o sansa acestei colaboorari potentiale.
La interviu ulterior mi-au fost prezentate niste scuze sumare si cu o atitudine condescendenta in acelasi timp. Mai mult, fata de alte interviuri cu C level unde am discutat mai mult orientat pe zona de valori si proces de lucru, doamna respectiva mi-a adresat intrebari foarte standard ( le regasim la primul Google Search ) si mai mult , deja discutasem in 2 alte interviuri despre toata experienta si CV. A fost pasiv agresiva in limbaj si nu mi-am mai dorit sa cooperez decat in virtutea unei complezente.
Senzatia dupa aceasta experienta a fost de leader si mediu toxic de lucru.
Senzatia dupa aceasta experienta a fost de leader si mediu toxic de lucru.
Interview questions and tests
Nu am avut un test propriuzis ci doar etape de interviu. Gradul de dificultate a fost normal.
Received answer
Log in to view all information
YouGov
15 days