Django Developer - am aplicat pentru ca mi-a placut cum este prezentat postul in anuntul de recrutare !!
DontPayFull
Remote
2 weeks
Medium
Positive experience
I accepted the offer
Received answer
How did the interview go?
companie de produs
Am aplicat in luna ianuarie 2023 la un post de Django developer la aceasta companie, pentru ca mi-a placut cum este prezentat postul in anuntul de recrutare si tehnologiile folosite.
Initial e o scurta discutie telefonica cu hr despre companie si tehnologiile backend utilizate. Se valideaza bugetul dorit. Procesul are 3 etape: discutie cu CTO, test tehnic, interviu tehnic cu Tech Lead-ul lor pe baza testului si apoi daca totul merge bine, oferta.
Interview questions and tests
Cauta experienta hands-on cu Django.
Positive experience
I accepted the offer