Game support - Polish

Medium
Neutral experience Experience neutral
No offers received No offer
Received answer Feedback received

How did the interview go?

Am aplicat prin recomandare. M-au sunat si m-au chemat direct la interviu la sediu. Totul a decurs in aceeasi zi.

Am fost luat prin surprindere, deoarece primul interviu l-am avut in limba poloneza cu o nativa, insa a decurs relativ ok. Am primit intrebari standard cum ar fi unde am calatorit, despre hobby-uri, cum am invatat limba poloneza etc.

Test scris in limba engleza, precum si poloneza. A durat cam o ora si jumatate.

Interviu final cu team leader-ul s-a terminat destul de repede. Nu m-a intrebat foarte multe, dar am dedus ca aveau doar un loc liber in echipa formata din peste 15 oameni (din cate imi amintesc). Parea sa fie neinteresata. Una dintre intrebari a fost daca sunt pasionat de jocuri. Am fost sincer si i-am spus ca in momentul de fata nu mai sunt asa de pasionat, dar in liceu am jucat destul de mult. M-a pus sa enumar jocuri pe care le cunosc, insa pe moment nu mi-a venit foarte multe in minte.

Chiar daca m-ar fi acceptat, as fi refuzat oferta. Nu e pentru mine. E vorba de un call center, in care pot suna tot felul de nebuni, iar eu nu mai vreau sa aud de asa ceva.

Interview questions and tests

Testul scris in engleza este grila. Se bazeaza pe intelegerea unor texte. La sfarsitul fiecarui text trebuie sa bifezi una din 3 variante.
Testul scris in poloneza a constat intr-o compunere cu tema: avantajele si dezavantajele folosirii aplicatiilor pe telefon in viata de zi cu zi.
Experience neutral Neutral experience
No offer No offers received