Albert Berner SRL
5 days
Difficult
Negative experience
Received answer
How did the interview go?
Interviul a inceput cu o prezentare a companiei si in principal a atributiilor postului si a faptului ca motivatia la acest job trebuie sa fie sa cresti de la masina de serviciu Dacia Logan la Mercedes C.
Desi prezentarea era facuta de o persoana, nu mi s-a permis sa intreb absolut nimic, pentru ca in prezentare erau lucruri pe care nu le-am inteles.
A fost din punctul meu de vedere un monolog pe care l-a facut dl ASM.
A fost din punctul meu de vedere un monolog pe care l-a facut dl ASM.
Interview questions and tests
intrebari despre lucruri personale pe care nu cred ca le poti discuta la un prim interviu.
Inceputul intrebarilor a fost cu intrebari de genul:
-ai credit?
-ai casa?
-ai masina?
-copii?
-esti casatorit? de cati ani esti casatorit?
Mi s-a parut cel putin hilar ca in sa fie puse astfel de intrebari la un interviu inainte de orice altceva...si isi si nota raspunsul.
Apoi cateva intrebari despre experienta...dar...la care nu puteai sa raspunzi pentru ca te intrerupea efectiv cu alta intrebare care nu avea legatura cu discutia.
Inceputul intrebarilor a fost cu intrebari de genul:
-ai credit?
-ai casa?
-ai masina?
-copii?
-esti casatorit? de cati ani esti casatorit?
Negative experience
Received answer
Log in to view all information
Albert Berner SRL
1 day
Easy
Neutral experience
No answer
To view all information please login to your account
Neutral experience
No answer