Sales Development /Inside Sales Representative

Very difficult
Negative experience Experience negative
No offers received No offer
Received answer Feedback received

How did the interview go?

Am avut recent un interviu care, din păcate, a fost printre cele mai dificile de până acum. Interviul a fost cu o persoană din Nigeria, care nu părea să fie bine pregătită pentru poziția pentru care aplicam. În prezent, sunt angajată pe o perioadă determinată, dar Jo nu înțelegea conceptul de "fixed-term contract". De asemenea, lucrez în departamentul de renewels, însă ea insista că contractul meu ar fi în proces de reînnoire, neintelegand faptul ca eu lucrez cu clienti existenti. În general, mi-a lăsat impresia că nu înțelegea pe deplin rolul pentru care aplicam. Deasemenea, aveam impresia ca se straduieste sa ma convinga sa raman unde lucrez in loc sa incerce sa ma recruteze.

Pe parcursul interviului, TA a fost foarte concentrată pe modul în care plecarea mea ar putea afecta compania curentă și de ce nu aș rămâne acolo, fără să înțeleagă pe deplin motivațiile mele profesionale. Mai mult, părea confuză în privința termenului "career-oriented" și nu reușea să înțeleagă faptul că, dacă actualul meu contract se încheie în decembrie nu pot pleca cu un preaviz ca orice alt angajat.

Consider că, în astfel de procese de recrutare, ar fi util să fie implicat un specialist local în Talent Acquisition care să fie familiarizat atât cu piața locală, cât și cu specificul postului. De asemenea, ar fi de dorit ca recrutorul să studieze în prealabil descrierea poziției și să examineze CV-ul candidatului.

Cu toate acestea, sunt mulțumită că nu am fost selectată pentru următoarea etapă, deși sunt conștientă că nu toată lumea ar aborda interviul în același mod. Totuși, am ieșit din acest interviu cu un sentiment foarte negativ.

Interview questions and tests

n/a