sales development coordinator
Medium
Negative experience
No offers received
No answer
How did the interview go?
Discutia a fost placuta, orientata atat spre mine si experienta profesionala, cat si spre rolul pentru care am candidat, respectiv colectivul din care as fi putut face parte.
Compania a fost extrem de neserioasa in privinta feedbackului, care nu a venit niciodata, cu toate ca am participat la 3 interviuri si consider ca as fi meritat macar un refuz dupa ore bune din viata irosite in cadrul unor discutii care nu au avut vreo finalitate. Asadar, atentie unde aplicati!
Interview questions and tests
Intrebari raportate la anumite situatii dificile ivite in activitatea profesionala, sa le exemplific si sa aduc argumente asupra deciziilor pe care le-am luat pentru a le gestiona eficient; intrebari de logica, unde trebuia sa explic cum as actiona in anumite situatii care s-ar putea ivi in cadrul rolului pentru care eram intervievat.
Negative experience
No offers received