How did the interview go?
Interviul s-a desfasurat pe parcursul a aproape 2 ore si la acesta au participat HR-ul si sales managerul. Mi-a fost prezentat un powerpoint cu istoricul si activitatea companiei dupa care au urmat mai multe discutii despre mine, 2 sales roleplays si o discutie in engleza despre cum imi petrec timpul liber. Discutia a fost una solicitanta, dar okay, in final fiind multumit de cum m-am prezentat. Am asteptat un raspuns din partea firmei, care in final nu a mai venit. Dupa mai multe incercari la telefon, am reusit sa dau de doamna de la HR care ,deloc surprinzator, mi-a spus ca nu cunoaste raspunsul si ca va reveni ulterior cu acesta, lucru care spre mirarea nimanui, nu s-a mai intamplat. Per total compania a avut o oragnizare foarte slaba: am fost sunat la aproape 3 luni dupa ce am aplicat, apoi am mai avut de asteptat 2 saptamani doar pentru programarea interviului, ca in final sa nu primesc nici cel mai generic feedback, fie el negativ. Sunt dezamagit de lipsa totala de seriozitate a Atlas Copco intrucat a fost o mare pierdere de timp; nu recomand nimanui aceasta companie.