Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

BOOKING HOLDINGS ROMANIA SRL

5 weeks
Medium
Negative experience Experience negative
No offers received No offer
No answer No feedback received

How did the interview go?

Overall, interviul a decurs foarte bine, toate etapele interviului (5 meetings). Intrebarile si structura fiecarui interviu a fost placuta si avea sens, insa durata fiecarui interviu (cca 1h fiecare), pregatirea din spatele fiecarui meeting si faptul ca cer cate 5 intalniri cu diferite persoane face ca procesul sa fie unul greoi si foarte greu de suportat (at some point).
Mi-a placut toate experienta interviului pana am ajuns la ultimul stage si pur si simplu am primit ghosting. Persoana cu care tineam legatura pe timpul procesului de recurtare a demisionat si cand trebuia sa primesc raspunsul final (dupa ce am pierdut timp 5 calls cu diferiti oameni pe parcusul a 5 saptamani) nu am mai avut niciun update din partea companiei ceea ce a rezultat intr-o experienta negativa si am simtit ca fiind un proces greoi overall fara rezultat.

Interview questions and tests

Fiecare interviu a fost structurat pe o anumita tema din domeniul celui cu care urma sa ai meeting, avand la baza intelegerea experientei tale din punct de vedere practic si pe alocuri teoretic.
Experience negative Negative experience
No offer No offers received
No feedback received No answer
Locked Search Contributions

Log in to view all information

_VOIS Romania

_VOIS Romania

30 days
Medium
Positive experience Experience positive
I accepted the offer Offer accepted
Received answer Feedback received
Locked

To view all information please login to your account

Experience positive Positive experience
Offer accepted I accepted the offer
Feedback received Received answer