Security something ( 2x )
_VOIS Romania
Security something ( 2x )
2 months
Very easy
Negative experience
No offers received
Received answer
How did the interview go?
Am aplicat si am trecut si de tehnic si de HR la astia. Cu toate acestea nu am fost selectat, salariul nici macar aducandu-se in discutie la unul dintre posturi.
Da...ca am dat interviuri pentru doua posturi, si from my point of view, am facut de 85%+ pe tehnic.
Am citit ultimele feedbackuri pe aici si incep sa-mi formez o parere asa.
Am cautat si pe linkedin pe cei cu care am dat interviuri... mda, cam jumate din experienta mea. HRista de la final reprofilata pe HR din barmanita, I kidd you not.
Managerul final cu care am dat provenise din internship ceva de genul din ce mi-a zis. Spre deosebire, eu am 15+ ani in ITC, din care ultimii 5 doar pe partea de security. Domnul manager nu avea nici macar 5 pe security.
Am ajuns cu 15 ani pe tech sa fiu respins de foste barmanitze ajunse IT consultants / HR recruitment talent la astia.. :))
Incercand sa aflu ce am facut de nu am avut success intrucat nu se obosesc sa dea un feedback coerent singura concluzie la care am ajuns e ca probabil cei ajunsi pe anumite pozitii incearca sa-si pastreze spatele ok si sa nu ia oameni cu mai mult xp decat ei.
Dupa cum va dati seama la 15+ ani xp am cam depasit 35 ani. E cumva asta vreo companie wokista d-aia de nu angajeaza decat speciali trans si alte chestii, daca depasesti cumva varsta medie cautata?
Intreb si eu daca a mai remarcat cineva patternul asta, nu a fost problema de bani, nu a fost problema de tehnic, mergem mai departe dar nu cu tine. Intre timp pozitiile, ambele, sunt inca disponibile si la ei pe site si pe Linkedin.
E doar atitudinea persoanelor din proces (hiring manager+HR) sau e company policy, ca sa stiu sa nu mai pierd timp aiurea cu astia?
[ PS AM MAI STERS DIN DETALII CA INITIAL NU MI S-A APROBAT REVIEWUL. SPER CA ACUM E MAI OK, desi pentru candidati... well, ramane un kinder surprise acolo ;) ]
Am citit ultimele feedbackuri pe aici si incep sa-mi formez o parere asa.
Interview questions and tests
Super simpliste, cam ce te poti astepta de la incepatori de max ~5 ani xp , ajunsi manageri.
Negative experience
No offers received