How did the interview go?
3 interviuri. Primul interviu cu HR Iasi, usor, dupa o saptamana al doilea interviu cu Directorul de magazin, mediu, dupa insistente la circa 10 zile am primit programarea si pentru al treilea interviu si dupa inca o saptamana a avut loc si al treilea interviu, cel real de fapt, cu Directorul regional si sefa HR pe Regiune. Primele doua interviuri sunt de prezentare si de cunoastere, cu scopul de a selecta cat mai multi candidati pentru interviul real, cel cu Directorul regional. La al treilea interviu mi-au recunoscut calitatile de manager si de experienta dar m-au respins pentru ca vorbesc mult. Dragilor, acesti oameni de Leroy care sustin ca se orienteaza pe valorile umane, n-au facut decat sa ma tina pe jar mai bine de o luna, sa renunt la alte oferte pentru ei incurajat de primele doua validari si efectiv sa-si bata joc de mine in 50 de minute la interviul final cu o bombardare de intrebari si studii de caz. Sunt ipocriti, neseriosi, neprofesionali si foarte superficiali. O mare dezamagire cu ei.