Senior Programmer

Medium
Negative experience Experience negative
No offers received No offer
No answer No feedback received

How did the interview go?

- neprofesionalism, cei care au tinut interviul au fost total nepregatiti, nici nu au stiut cv-ul
- interviul a decurs ca in anii 2004 cu foaie de hartie si pix, probabil ca la Coface se lucreaza fara internet deoarece au fost vizate doar intrebari teoretice ce nu le aplici in practica si al caror raspuns il gasesti instant pe internet.
- slab organizati, au pus aceleasi intrebari de mai multe ori pentru a obtine acelasi raspuns. Probabil era prea complicat pentru dansii sa aibe o foaie de hartie cu intrebarile notate si cu casuta pentru bifat ok / not ok.
- lipsa totala de sincronizare, unul punea o intrebare, celalalt habar nu avea si apoi ma intreba de ce raspund la acea intrebare pusa de primul. Situatie jenanta de-a dreptul.
- Tot interviul a fost un pluton de executie fara dialog sau drept de comunicare, doar erai intrebat si nu aveai dreptul sa pui vreo intrebare ca ti se reteza instant discutia si continua cu lucrurile lui. Ce pot zice? O reala placere sa colaborezi cu astfel de oameni.
- rupti de realitate/lipsa de atentie la inteviul pe care il tineau, li s-a explicat la un moment dat o integrare al unui blackbox application si ei tot incerca sa afle detalii de cum a fost implementat acel blackbox. Pai contactatii pe cei care au implementat acel blackbox, de unde sa stiu eu? Penibili cei doi.

Interview questions and tests

Intrebari generice, Spring Security, Technologii folosite, Maven, dependinte etc.
Experience negative Negative experience
No offer No offers received