Senior Software Developer - AN (TM)
Continental Romania
Timisoara
Senior Software Developer - AN (TM)
5 days
Difficult
Negative experience
No offers received
No answer
How did the interview go?
Urat de tot,sunt total lipsiti de bun simt recrutorii cat si team leaderii. Am fost contactata de cineva de la HR pentru pozitia de Senior Software Developer - AN (TM) ,am stabilit de comun acord interviul ,totul bine si frumos pana in ziua in care a trebuie sa sustin interviul.
Interviul l-am sustinut online,un domn de la Resurse umane si doi ingineri care coordoneaza acest departament de AN mai bine zis departamentul de VNI Conti Timisoara.
Foarte aroganti si foarte obraznici ,nu erau multimiti de experienta mea si au inceput sa faca misto de mine,nici camera nu mi-au dat,decat eu le-am dat camera,ei ma vedeau pe mine in chimb eu nu ii vedeam nici domnul de la Resurse umane nu mi-a dat camera,total lipsiti de bun simt.
Radeau si se rasteau cand incercam sa le explic modul de implementare al algoritmilor ,unul dintre ei a trebuie sa iese din timpul interviului pe motiv ca il sunase cineva din Germania.
Nu erau atenti cand vorbeam eu,simteam ca vorbesc de una singura si ca nu ma inteleger nimeni. Totul a durat o jumtate de ora ,erau foarte grabiti ,acest interviu a fost o bataie de joc la adresa mea,au aceasta pozitie deschisa de 6 luni si nu au angajat pe nimeni,este foarte ciudat am impresia ca deschid pozitii de ochiul lumii de fatada nicidecum sa angajeze.
Am ramas cu un gust amar in urma acestui interviu de doi bani,oameni lipsiti de bun simt care nu stiu sa respecte candidatii.
Nu recomand CONTINENTAL TIMISOARA
Nu recomand CONTINENTAL TIMISOARA