Senior Training and Communication Specialist
Difficult
Negative experience
No offers received
Received answer
How did the interview go?
Am avut un prim interviu cu HR - am discutat 10 minute pe scurt, am fost intrebata de asteptarile salariale.
Interviul 2 cu HR si Managerul direct - a durat o ora cu discutii mai complexe despre experienta mea anterioara, echipa, plus intrebari clasice: de ce ai plecat de la ultimul angajat, de ce ai stat asa putin la unul dintre joburi, ce puncte slabe/puncte forte am, ce obiective mi-as seta pt primii 2 ani la NN, cum as depasi o situatie conflictuala, etc.
Interview questions and tests
Intrebarile au fost destul de clasice si standard, nimic surprinzator.
Am primit si doua teste (unul de personalitate si unul de logica) + un home assignment destul de solicitant. Mi s-a parut aiurea ca iti dau foarte putin timp la dispozitie sa le rezolvi (2 zile), ca si cum nu ai altceva de facut in afara de procesul lor de recrutare. De asemenea, home assignmentul este stufos (are 3 puncte de rezolvat): trebuie sa propui un plan anual de campanii si dupa sa intri in detaliu pe una dintre campaniile propuse (obiective, target, mecanism, etc). In plus mai trebuie sa vii cu o campanie detaliata pe o cerinta specifica (eu a trebuit sa creez o campanie de cross-sale). Dupa ce am investit tot timpul asta sa le dau idei gratis, am primit mailul standard de refuz cu zero explicatii sau feedback punctual. Habar nu am cum am scorat la teste, habar nu am ce a fost gresit la tema. Pe scurt, mi-au spus ca s-au orientat catre altcineva mai potrivit, desi anuntul de angajare a mai stat postat inca vreo luna dupa aia.
Negative experience
No offers received