Service planner
Atlas Copco Romania

How did the interview go?
Primul cu compania de recrutari Addeco.
Al doilea cu Managerul departamantului service si cu o persoana de la resurse umane.
Al treilea cu Managerul regional din Grecia , interviu in limba engleza si cu aceasi persoana de la resurse umane.
Per total a fost ok, doar ca dupa atatea interviuri si teste , a trebuit sa le dau eu email sa intreb daca au un raspuns pentru mine , fie si negativ. Cam neseriosi din aceasta privinta. Ma asteptam de la o firma atat de mare si dupa atatea interviuri macar sa aibe bunul simt sa anunte ce decizie au luat.
Interview questions and tests
Dupa al 2-lea interviu primesti 4 teste . ( 1 test de personalitate , 2 "numerical reasoning test, 3 verbal reasoning test , 4 inductive reasoning test) fiecare dureaza cam 30 minute.
Fiecare interviu a durat cam 1 ora si 20 minute , timp in care te intreaba absolut tot .
Cel mai important este sa treci setul de 4 teste , chiar daca faci de 10 la toate , trebuie sa te incadrezi in "grila lor " . Pun exagerat de mult accent pe psihilogia omului iar testul 2 le spune tot despre tine., sau asa cred ei.
Ulterior mai urma un interviu , cu managerul general din Romania sau ceva de genul si nu iti comunica salariul . Tu ceri un salariu minim dar ei nu iti fac oferta decat in ultimul interviu . Nu stiu daca merita sa te chinui atata la interviu si sa nu stii deloc ce salariu ofera.