Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

Software Architect - Telematics Core Assets

Harman International Romania

Software Architect - Telematics Core Assets
1 day
Very easy
Experience positive
No offers received No offer

How did the interview go?

Nu recomand aceasta companie sub nici o forma datorita comportamentului domnisoarei de la Resurse Umane.

Am aplicat pentru o pozitie de Software Architect - Telematics Core Assets ,am fost contactat prin email de catre domnisoara de la HR sa ma invite la o discutie telefonica de cunoastere telefonica si am acceptat,mi-a transmis disponibilitatea ei si eu i-am transmis disponibilitatea mea pentru Vineri si am stabilit de comun acord sa ne auzim Vineri pentru a discuta,totul bine si frumos pana in ziua in care ar fi trebuie sa fiu sunat conform discutiei de catre cea de la recrutare.

Surpriza neplacuta a fost ca nu a mai revenit catre mine domnisoara de la HR pentru a discuta si nu a mai raspuns nici la telefon si nici la e-mail ,mi-am anulat toate sedintele din acea zi pentru a discuta cu ea si domnisoara de la Recrutare si-a batut joc de mine si de timpul meu.

De ce mai contactati oameni buni candidatii si ii mai invitati la interviuri daca voi ca recruiteri si aici ma refer la cei de la Harman nu mai raspundeti si nu va prezentati la interviuri,este cea mai urata experianta pe care am trait-o cu cineva de la HR .

Trebuie schimbata urgent aceasta domnisoara de la HR care face recrutari pentu pozitia de Software Architect - Telematics Core Assets deoarece imaginea companiei va avea de suferit ,am citit ca mai sunt si alti candidatii care s-au plans de comportamentul acestei domnisoare si de faptul ca nu au mai fost contactati.

Sfatul meu ca Senior Enngineer pentru cei care vor o cariera in acest domeniu este sa evitati aceasta companie HARMAN DIN BUCURESTI.

Interview questions and tests

Nu a fost cazul ,nu s-a mai prezentat la interviu domnisoara de la HR si nu am ajuns in acest punct de a sustine interviu tehnic.
Experience positive
No offer No offers received