Huf Romania

How did the interview go?
Am aplicat pentru aceasta pozitie ,dupa cateva zile ma suna o domnisoara de la HR sa stabilim interviul tehnic deoarece managerul a fost placut impresionat de CV-ul meu am stabilit de comun acord ziua si ora pentru interviul tehnic apoi a ramas sa imi trimita invitatia pentru interviu pe e-mail si nici ca am mai primit vreo data invitatia,am asteptat o zi ,am asteptat doua zile ,am asteptat trei zile ,am vazut ca nu am primit invitatia pe e-mail deoarece se apropia ziua interviului am sunat-o pe domnisoara de la HR cu care am discutat si am stabilit interviul sa o intreb cum ramane cu invitatia pentru interviul tehnic si domnisoara foarte aroganta mi-a zis ca pozitia s-a inchis si mi-a inchis telefonul in nas.
M-a mintit pe fata tipa de la HR ,pozitia este deschisa si in acest moment si se poate aplica ,foarte urat cum a procedat aceasta domnisoara de la HR ,compania aceasta trebuie evitata datorita departamentului de HR care se ocupa de recrutare pentru pozitiile de software.
Nu recomand HUF TM ,am primit ghost de la HR si ii voi promova negativ si eu la randul meu la colegii mei din acest domeniu si la toata cunostiintele mele sa se fereasca de acestia deoarece sunt neseriosi
Interview questions and tests
Nu am primit invitatia pentru interviu de catre domnisoara de la HR si cand am sunat-o mi-a inchis telefonul in nas.
Nu a fost cazul de intrebari deoarece am primit ghost

Log in to view all information

Wind River Systems Romania SRL

CGS Romania