Ipsos Interactive Services
1 day
Medium
I accepted the offer
Received answer
How did the interview go?
Echipa de HR a fost deschisă și receptivă, răspunzând prompt la orice întrebări suplimentare și clarificând toate nelămuririle înainte de interviul tehnic. De asemenea, prezentarea companiei a fost realizată în mod profesionist, ceea ce a oferit o imagine clară despre valorile și cultura organizațională.
Procesul de interviu a fost o experiență foarte plăcută și bine organizată. Am avut ocazia să mă prezint pe mine și experiența acumulată, iar întrebările au fost bine gândite și relevante pentru poziția vizată. Discuțiile au inclus întrebări pertinente legate de tehnologie, care mi-au permis să-mi demonstrez cunoștințele și să înțeleg mai bine cerințele rolului.
Interview questions and tests
Discuția din cadrul interviului a fost bine structurată și axată pe experiența mea anterioară. Am fost întrebat cum am rezolvat anumite probleme cu care m-am confruntat în trecut, iar abordarea a fost mai degrabă conversațională decât rigidă. Nu au fost întrebări tehnice care să pună presiune sau să te „închidă”, ceea ce a făcut interacțiunea foarte confortabilă și deschisă.
I accepted the offer
Received answer
Log in to view all information
Softelligence SRL
1 week
Medium
No offers received
Received answer
To view all information please login to your account
No offers received