Strategic Project Specialist
Medium
Neutral experience
No offers received
No answer
How did the interview go?
Am trecut prin 3 etape de interviu, toate telefonic:
- prima discutie a fost cu recrutoarea, care lucreaza pentru un serviciu extern de HR. A fost o discutie generala, calificari, experienta in linii mari, salariu dorit.
- a doua discutie a fost cu hiring manager-ul, care era o doamna din Canada si s-a axat mai mult pe operational. Am intrat in detaliile experientei mele profesionale, cum am aplica diverse aspecte la necesitatile companiei. Nu am primit nicio informatie exacta privind rolul, ce anuma urmeaza a fi implementat, etc., totul la general.
-a treia discutie a fost cu directorul hiring manager-ului, care era un francez si s-a axat mai mult pe strategic, bugete, etc. Nici de aceasta data nu am primit nicio informatie la obiect.
Dupa o saptamana dupa ultima discutie am trimis un prim mail recrutoarei, intreband daca s-a luat vreo decizie privind aplicatia mea iar raspunsul a fost ca nu s-a luat nicio decizie. Dupa inca o saptamana am pus aceeasi intrebare si am primit acelasi raspuns. La 6 saptamani dupa ultima discutie pozitia apare inchisa pe site-ul Honeywell insa n-am mai primit niciun mesaj.
Interview questions and tests
Discutie libera