SuccessFactors HR Administrator

Tenneco Bucharest GBS (Former Federal-Mogul Motorparts)

SuccessFactors HR Administrator
30 days
Medium
Neutral experience Experience neutral
No offers received No offer
No answer No feedback received

How did the interview go?

Primul interviu cu cineva de la recrutare care m-a trimis mai departe la interviu cu 2 TL după o săptămână, urma să fiu teoretic in echipa unita dintre TLs. A fost un interviu frumos, că o discuție, iar ambele persoane mi-au transmis un vibe bun care m-a făcut să mă gândesc ce frumos ar fi sa lucrez cu ele. De mult nu am mai simțit un așa vibe bun.
După două săptămâni a urmat un telefon de la altcineva din recrutare sa îmi spună că am fost aleasa și urma o discuție cu managerul HR. Asta era fix de Mos Nicolae și am simțit că aia e echipa mea. Interviul a fost in aceeași săptămână t că (chipurile) managera urma sa plece. Discuția nu a fost foarte calitativă, ei am spus adevărul și poate asta m-a tras in jos. Corporatiile in ziua de azi nu au nevoie de adevăr, ci aleg în funcție de cat de ipocrit esti. Nu m-a mai sunat nimeni de atunci.
Am revenit cu un mail catre al 2lea recruiter care m-a sunat a 2a oara și le-am transmis ca a fost o experiență pozitiva si mi-ar fi plăcut sa lucrez cu persoanele cu care am avut primul interviu. N-am primit niciun răspuns. Zero. Nada

Interview questions and tests

Despre experiențele anterioare, despre sisteme, de ce am plecat
Experience neutral Neutral experience
No offer No offers received